Снимка: БулфотоТреньорът на Левски Славиша Стоянович прие спокойно драматичната загуба от Арда

...
Снимка: БулфотоТреньорът на Левски Славиша Стоянович прие спокойно драматичната загуба от Арда
Коментари Харесай

Стоянович след загубата на Левски: От чихуахуа няма как да направиш бултериер

Снимка: Булфото

Треньорът на Левски Славиша Стоянович прие умерено драматичната загуба от Арда с 1:2 на " Георги Аспарухов ". Той разказа какво съставлява сега Левски посредством съпоставяне сред две кучета.

“Всяка загуба на Левски е тежка. Особено, като загубиш по подобен метод. Футболът се играе от 90 минути. Днес въобще не бяхме на равнище, не бяхме нападателни, нямахме организация, липсваха ни комбинации, въобще всичко.

От чихуахуа няма по какъв начин да направиш бултериер. Второто полувреме някои неща изглеждаха както би трябвало, само че ни би трябвало още време. Знаете и сами в каква обстановка сме, на някои позиции нямаме доста други възможности, само че това е. Не може това да ни е опрощение, само че на всеки 2-3 дни имаме мач и следва още по сложен подобен. Но до края на декември ще е по този начин ”, съобщи Стоянович, написа Спортал.бг.

Няма доста хора за тренировки, няма доста работа, множеството са единствено на възстановителни такива. За пръв път съм в такава обстановка поради този вирус, само че не съм аз, всички треньори сме по този начин. Аз се надявам да могат по-бързо да се възстановят всички. Трябва да вдигнем мотивацията и самочувствието.

Трябва да се успокоя и да преценява Стаси Иванов по какъв начин се показа, само че сподели неща. Мисля, че Патрик бе откаран в болница. Берое има по-широка пейка от нас, на някои позиции имат най-малко по двама играчи, а ние нямаме. Ще търсим разновидности, само че би трябвало да изкараме до дъно ", разяснява още експертът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР